Winterarrangementen

Een kerstdiner in het sfeervolle 3D café, een eindejaarsborrel in de Kazernestraat, een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe TerraNova zaal of juist een informele nieuwjaarsborrel in de Tipi tent. GeoFort biedt dit seizoen diverse winterarrangementen aan om uw ontvangst bij GeoFort winters gezellig te maken.

Voor uw winterevent heeft GeoFort verschillende zalen, elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 200 personen. Ook is er dit jaar een knus winterterras met een vuurkorf en sfeervolle berenvellen.

Bekijk hieronder een aantal uitgelichte winterarrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via sales@geofort.nl of via 0345 – 630 480 voor een voorstel op maat.

Winterse borrel met fingerfood

De winter optimaal beleven? Houdt een winterse borrel bij de vuurplaats en in de naastgelegen sfeervolle Tipi tent.

Geniet van heerlijke fingerfood geïnspireerd op de inspirerende smaken van de zijderoute. Denk bijvoorbeeld aan Indiase samosa met dipsaus, Nederlands Amsterdamse uien, gehaktballetjes, rolmopsje en bitterballen, Nepalese kip madras met rijst en Chinese garnalen in een knapperig jasje.

Er is ook een winterse fingerfood variant. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijs: vanaf € 43,25 p.p.* incl. btw
Te boeken vanaf minimaal 15 personen

*Prijs is excl. zaalhuur. Afhankelijk van welke ruimte u kiest, wordt de zaalhuur berekend.

Winter walking dinner

Op een informele manier met collega’s dit seizoen genieten van heerlijke gerechten? Dan is een winter walking dinner ideaal.

Met een combinatie van zit- en staplaatsen, ontstaat er een ontspannen en informele sfeer. Gedurende de avond serveren wij verschillende gangen waaronder een carpaccio van rode biet, rucola en geitenkaas, mini zuurkool taartje met worst en een speculaas taartje met Betuwse appels.

Prijs: € 34,50* incl. btw
Te boeken vanaf 30 personen

*Prijs is excl. zaalhuur. Afhankelijk van welke ruimte u kiest, wordt de zaalhuur berekend.

Stamppottenbuffet

Iets anders dan anders? Geniet van een heerlijk stamppottenbuffet!

Met o.a. een winterse bospaddenstoelensalade, ovenschotel van hutspot met speklapjes en jus, oma’s rode kool met appeltjes en draadjesvlees en een Amarettoparfait mini dessert.  

Prijs: € 25,-* incl. btw
Te boeken vanaf minimaal 15 personen

*Prijs is excl. zaalhuur. Afhankelijk van welke ruimte u kiest, wordt de zaalhuur berekend.

We denken graag met u mee!

Naast de hierboven uitgelichte winterarrangementen, hebben we diverse mogelijkheden of kunnen we voor u een voorstel op maat maken. We denken graag mee om uw winterevent bij GeoFort tot een succes te maken! Neem contact met ons op via sales@geofort.nl of via 0345 – 630 480.