Arrangementen

Een vergadering of teamuitje op GeoFort staat garant voor inspiratie en nieuwe energie. De karakteristieke Kazernestraat en vergaderzalen en het glooiende fortterrein voor activiteiten creëren een bijzonder buiten gevoel.

We bieden diverse arrangementen aan. Bekijk hieronder het aanbod. Vanzelfsprekend kunnen hierop aanvullingen worden gedaan en kan ook een arrangement op maat worden gemaakt.

Wij horen graag uw wensen! Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op.

WinterWonderland bij GeoFort

Stel je voor. Je komt aan op een prachtig verlicht fort. Je ziet brandende fakkels, hoort een heerlijk knapperend haardvuur en de geur van warme chocolademelk komt je tegemoet. GeoFort is de perfecte locatie voor je winterborrel, kerstviering of nieuwjaarsbijeenkomst. Of je nu op zoek bent naar een gezellig samenzijn, officiële kick-off of ontspannend diner, speciaal voor deze winter kun je zelf je perfecte invulling samenstellen door verschillende winterse elementen te combineren.

Maak hieronder een keuze uit verschillende elementen. Neem contact met ons op via geozalen@geofort.nl voor een voorstel op maat op basis van uw wensen.

Dranken

 • Glühwein
 • Warme chocolademelk (met of zonder slagroom)
 • Bubbels (prosecco)

Snacks

 • Verse, warme oliebollen
 • Appelflappen/ appelbeignets
 • Winterwonder borrel (finger food)

Op het kampvuur

 • Marshmallows roosteren
 • Worstenbroodjes roosteren

Lunch of Diner

 • Snert met roggebrood en spek
 • Winter Walking Dinner
 • Stamppottenbuffet
 • 3-gangen WinterWonderland Menu
 • 4-gangen WinterWonderland Menu

Aankleding

 • Vuurkorven
 • Fakkels
 • Kampvuur

 

Bleasure = Business en pleasure

Een zakelijke bijeenkomst combineren met plezier en een vleugje vitamine D. Wij starten de dag met een heerlijk geurend kopje koffie of thee, geserveerd met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de bijeenkomst met halverwege een verzorgde lunch. Voordat u aanvangt met het vleugje Vitamine D serveren wij een glas biologisch fruitsap met een hartige snack. Boordevol energie kunt u starten met de activiteit. Als activiteit kunt u kiezen uit de Battle of Elements of GPS tekenen. Plezier gegarandeerd.
Uiteraard sluit u dit ontspannende arrangement af met een borrel.

Aantal: vanaf 40 personen
Prijs: vanaf € 75  p.p. (excl. zaalhuur en incl. BTW)

Reserveren?
Neem contact op met onze Front Office, 0345 – 630 480, stuur een email naar geozalen@geofort.nl

Hackathon

Een hackathon is een samentrekken van ‘hacken’ en ‘marathon’. Een snelkookpan met concrete output. Vaak gaat een hackathon de hele nacht door en is er een competitie element. Verschillende ruimtes zijn daarom nodig, zodat groepen afzonderlijk kunnen werken. En niet geheel onbelangrijk op het juiste moment passend eten & drinken.

GeoFort is een bijzondere locatie, een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, voorzien van allerlei nieuwe technologieën. Het ademt de perfecte energie en ook beetje magie uit. Met verschillende ruimtes in de Kazernestraat kunnen we eindeloos variëren en creëren we de ideale setting voor uw hackathon.

Bekijk een impressie van een hackathon op GeoFort >>

Meer informatie, een optie of reserveren?
Neem contact op met onze Front Office, 0345 – 630 480, stuur een email naar geozalen@geofort.nl

Crisismanagement arrangement

Tijdens een crisissituatie is het cruciaal dat snel alle relevante informatie beschikbaar komt voor alle beslissers en hulpverleners. In deze workshop ‘dreigende dijkdoorbraak’ gaan vier teams aan de slag met behulp van digitale kaarten. Ze gaan uitzoeken wat het te evacueren gebied is, hoeveel mensen daar wonen, waar de hulpbehoevende mensen zich bevinden, wat de beste vluchtroutes zijn en welke gebouwen kunnen dienen als opvanglocaties. 80% van deze crisisvraagstukken hebben een geo-component. Het is daardoor heel effectief als de crisismanagers met elkaar ‘chatten’ via de kaart. Deze vernieuwende werkwijze leidt tot het verkrijgen van een gemeenschappelijk beeld van de crisissituatie op basis waarvan men snel de juiste beslissingen kan nemen. Ervaar deze effectieve manier van net centrisch werken wat zeker niet alleen waardevol is in crisissituaties…!

Wat leren de deelnemers?
– wat de kracht van communiceren via de kaart is
– hoeveel informatie bij een dreigende overstroming daadwerkelijk een geo-component heeft
– een impressie van de hoeveelheid data die crisismanagers in een korte tijd te verwerken krijgen

Het arrangement bestaat uit:

 • Uitgebreide lunch in ons 3D-Café
 • Crisismanagement activiteit

Prijs: € 97,75 p.p. excl. btw
Aantal: 10 – 20 personen
Duur: 2,5 uur
Locatie: Crisismanagement zaal (prijs is inclusief zaalhuur)

Reserveer via geozalen@geofort.nl