Arrangementen

Een vergadering of teamuitje op GeoFort staat garant voor inspiratie en nieuwe energie. De karakteristieke Kazernestraat en vergaderzalen en het glooiende fortterrein voor activiteiten creëren een bijzonder buiten gevoel.

We bieden diverse arrangementen aan. Bekijk hieronder het aanbod. Vanzelfsprekend kunnen hierop aanvullingen worden gedaan en kan ook een arrangement op maat worden gemaakt.

Wij horen graag uw wensen! Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op.

Spring & Summerfever BBQ

Heerlijk dat de dagen weer langer worden en de temperatuur weer wat oploopt. Tijd om naar buiten te gaan. Ook zakelijk gezien! Kom op GeoFort genieten van een spring & summer fever BBQ.

U wordt ontvangen met een drankje en warme bittergarnituur op het GeoPlein. Vervolgens zetten we de BBQ aan en geniet u van een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassend garnituur.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via geozalen@geofort.nl of bel 0345 – 630 480.

Bleasure = Business en pleasure

Een zakelijke bijeenkomst combineren met plezier en een vleugje vitamine D. Wij starten de dag met een heerlijk geurend kopje koffie of thee, geserveerd met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de bijeenkomst met halverwege een verzorgde lunch. Voordat u aanvangt met het vleugje Vitamine D serveren wij een glas biologisch fruitsap met een hartige snack. Boordevol energie kunt u starten met de activiteit. Als activiteit kunt u kiezen uit de Battle of Elements of GPS tekenen. Plezier gegarandeerd.
Uiteraard sluit u dit ontspannende arrangement af met een borrel.

Aantal: vanaf 40 personen
Prijs: vanaf € 75  p.p. (excl. zaalhuur en incl. BTW)

Reserveren?
Neem contact op met onze Front Office, 0345 – 630 480, stuur een email naar geozalen@geofort.nl

Hackathon

Een hackathon is een samentrekken van ‘hacken’ en ‘marathon’. Een snelkookpan met concrete output. Vaak gaat een hackathon de hele nacht door en is er een competitie element. Verschillende ruimtes zijn daarom nodig, zodat groepen afzonderlijk kunnen werken. En niet geheel onbelangrijk op het juiste moment passend eten & drinken.

GeoFort is een bijzondere locatie, een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, voorzien van allerlei nieuwe technologieën. Het ademt de perfecte energie en ook beetje magie uit. Met verschillende ruimtes in de Kazernestraat kunnen we eindeloos variëren en creëren we de ideale setting voor uw hackathon.

Bekijk een impressie van een hackathon op GeoFort >>

Meer informatie, een optie of reserveren?
Neem contact op met onze Front Office, 0345 – 630 480, stuur een email naar geozalen@geofort.nl

Crisismanagement arrangement

Tijdens een crisissituatie is het cruciaal dat snel alle relevante informatie beschikbaar komt voor alle beslissers en hulpverleners. In deze workshop ‘dreigende dijkdoorbraak’ gaan vier teams aan de slag met behulp van digitale kaarten. Ze gaan uitzoeken wat het te evacueren gebied is, hoeveel mensen daar wonen, waar de hulpbehoevende mensen zich bevinden, wat de beste vluchtroutes zijn en welke gebouwen kunnen dienen als opvanglocaties. 80% van deze crisisvraagstukken hebben een geo-component. Het is daardoor heel effectief als de crisismanagers met elkaar ‘chatten’ via de kaart. Deze vernieuwende werkwijze leidt tot het verkrijgen van een gemeenschappelijk beeld van de crisissituatie op basis waarvan men snel de juiste beslissingen kan nemen. Ervaar deze effectieve manier van net centrisch werken wat zeker niet alleen waardevol is in crisissituaties…!

Wat leren de deelnemers?
– wat de kracht van communiceren via de kaart is
– hoeveel informatie bij een dreigende overstroming daadwerkelijk een geo-component heeft
– een impressie van de hoeveelheid data die crisismanagers in een korte tijd te verwerken krijgen

Het arrangement bestaat uit:

  • Uitgebreide lunch in ons 3D-Café
  • Crisismanagement activiteit

Prijs: € 97,75 p.p. incl. btw
Aantal: 10 – 20 personen
Duur: 2,5 uur
Locatie: Crisismanagement zaal (prijs is inclusief zaalhuur)

Reserveer via geozalen@geofort.nl

Meet & Meat

Na een inspirerende dag vergaderen komen de heerlijke geuren van vers gegrild vlees je tegemoet. Onder het genot van een lekker glaasje wijn, bier of fris sluit je samen met je collega’s of mede-cursisten op ontspannen wijze de dag af. Onze kok zorgt voor heerlijke gerechten vanaf de barbecue. Uiteraard wordt u ook tijdens de vergadering volledige verzorgd én ontzorgd. Van onbeperkt koffie en thee gedurende de dag tot een heerlijke verse lunch en van een historische vergaderzaal met moderne presentatietechnieken tot een opkwikkende smoothie in de pauze. De dag wordt van A tot Z geregeld.

Bij het arrangement zit inbegrepen:
• Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen
• Zaalhuur
• Onbeperkt koffie/ thee/ water in de zaal
• Lunch
• Smoothie in de middagpauze
• BBQ inclusief drankjes

Aantal: vanaf 20 personen
Prijs: vanaf € 95,50 p.p.

Reserveer via geozalen@geofort.nl

Battle & BBQ

Strijd met uw team om de elementen tijdens Battle of Elements en schuif vervolgens aan bij onze heerlijk BBQ. De Battle of Elements is een actief elementenspel, waarbij in teams verschillende spelonderdelen tot een goed einde volbracht moeten worden. Ga aan de slag met wereldballen en bommen, zoek geblinddoekt je weg door het doolhof of schiet met een blaaspijp op de wereldkaart. Als de strijd der elementen is beslist, proost u samen op de winnaar en genieten u van heerlijk vers gegrild vlees en vis.

Bij het arrangement zit inbegrepen:
• Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen
• Battle of Elements
• Borrelhapjes en -drankjes na afloop
• BBQ inclusief drankjes

Prijs: € 90,75 p.p.

Reserveer via geozalen@geofort.nl