Bruiloft

Elkaar het ja-woord geven op een unieke historische locatie. GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt.

Bekijk het fotoalbum en krijg een indruk van de vele mogelijkheden op het fort!

Een mooie mix van binnen en buiten

De huwelijksvoltrekking in de Kazernestraat, een receptie in de mooi verbouwde loods. In de zomer een diner aan lange tafels op het glooiende fortterrein in de schitterende (ondergaande) zon en sluit jullie dag tenslotte af met een spetterend feest in de karakteristieke verlichte Kazernestraat!

Ceremonie, receptie, borrel en feest!

Na de ceremonie kunnen jullie voor een receptie, borrel en feest terecht in één van onze historische locaties. We hebben ter beschikking:

  • – De Kazernestraat met bar/lounge
  • – Restaurant
  • – Buitenterrein
  • – Terras met kampvuurplaats

Een dag om nooit te vergeten

Wij voeren jullie ideale huwelijksdag tot in perfectie uit. Een prachtige en zorgeloze dag, zodat jullie optimaal genieten. Belangrijk zijn de sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, familie en dierbare vrienden om jullie heen. Samen met jullie, als aankomend bruidspaar,
stellen we jullie ideale bruiloft samen.  Wij maken graag een voorstel gebaseerd op jullie wensen.

Zo wordt jullie huwelijksdag bij GeoFort een dag om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig?

Geraakt door onze mogelijkheden en willen jullie graag een persoonlijke afspraak maken om jullie wensen met ons te delen? Laat het ons weten en wij plannen graag een afspraak met jullie in!

Tijdens reguliere openingstijden van GeoFort in de weekenden en schoolvakanties (11.00 – 18.000 uur) is het helaas niet mogelijk om het  3D Café en Kazernestraat exclusief te boeken.

Neem voor meer informatie contact op via 0345 – 630 480  of mail naar geozalen@geofort.nl.