Events

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw zakelijk event? Van klantendag, corporate festival tot personeelsfeest. Van 10 tot 500 personen. Bij GeoFort is het allemaal mogelijk. U kunt uw evenement uitbreiden met activiteiten zoals een Drone workshop, lezing of Battle of Elements.

Als u bij ons de brug overloopt, komt u in een oase van rust terecht.

De combinatie van de rijke historie, de groene omgeving en de diverse cateringmogelijkheden maken van uw zakelijke evenement een succes!

 

Meer weten? Kom gerust een kijkje nemen!

Neem contact op via op 0345 – 630 480 of stuur een email naar geozalen@geofort.nl.

Arrangementen

Als aanvulling op uw event, vergadering of teamuitje bieden we diverse arrangementen aan. Bekijk hieronder het aanbod. Vanzelfsprekend kunnen hierop aanvullingen worden gedaan en kan ook een arrangement op maat worden gemaakt.

Wij horen graag uw wensen! Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op.

Bekijk het filmpje hiernaast voor een eerste sfeerimpressie.

Bleasure = Business en pleasure

Een zakelijke bijeenkomst combineren met plezier en een vleugje vitamine D. Wij starten de dag met een heerlijk geurend kopje koffie of thee, geserveerd met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de bijeenkomst met halverwege een verzorgde lunch. Voordat u aanvangt met het vleugje Vitamine D serveren wij een glas biologisch fruitsap met een hartige snack. Boordevol energie kunt u starten met de activiteit. Als activiteit kunt u kiezen uit de Battle of Elements of GPS tekenen. Plezier gegarandeerd.
Uiteraard sluit u dit ontspannende arrangement af met een borrel.

Aantal: vanaf 40 personen
Prijs: vanaf € 75  p.p. (excl. zaalhuur en incl. BTW)

Hackathon

Een hacking marathon, oftewel een hackathon. Een snelkookpan met concrete output. Vaak gaat een hackathon de hele nacht door en is er een competitie element. Verschillende ruimtes zijn daarom nodig, zodat groepen afzonderlijk kunnen werken. En niet geheel onbelangrijk op het juiste moment passend eten & drinken.

GeoFort is een bijzondere locatie, een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, voorzien van allerlei nieuwe technologieën. Het ademt de perfecte energie en ook beetje magie uit. Met verschillende ruimtes in de Kazernestraat kunnen we eindeloos variëren en creëren we de ideale setting voor uw hackathon.

Bekijk een impressie van een hackathon op GeoFort >>

Crisismanagement

Tijdens een crisissituatie is het cruciaal dat snel alle relevante informatie beschikbaar komt voor alle beslissers en hulpverleners. In deze workshop ‘dreigende dijkdoorbraak’ gaan vier teams aan de slag met behulp van digitale kaarten. Ze gaan uitzoeken wat het te evacueren gebied is, hoeveel mensen daar wonen, waar de hulpbehoevende mensen zich bevinden, wat de beste vluchtroutes zijn en welke gebouwen kunnen dienen als opvanglocaties. 80% van deze crisisvraagstukken hebben een geo-component. Het is daardoor heel effectief als de crisismanagers met elkaar ‘chatten’ via de kaart. Deze vernieuwende werkwijze leidt tot het verkrijgen van een gemeenschappelijk beeld van de crisissituatie op basis waarvan men snel de juiste beslissingen kan nemen. Ervaar deze effectieve manier van net centrisch werken wat zeker niet alleen waardevol is in crisissituaties…!

Wat leren de deelnemers?
– wat de kracht van communiceren via de kaart is
– hoeveel informatie bij een dreigende overstroming daadwerkelijk een geo-component heeft
– een impressie van de hoeveelheid data die crisismanagers in een korte tijd te verwerken krijgen

Het arrangement bestaat uit:

  • Uitgebreide lunch in ons 3D-Café
  • Crisismanagement activiteit

Prijs: € 97,75 p.p. incl. btw
Aantal: 10 – 20 personen
Duur: 2,5 uur
Locatie: Crisismanagement zaal (prijs is inclusief zaalhuur)